BÄGIT

TUOTTEET

GOLFBAG TURVAA VÄLINEESI KENTÄLLÄ

lue lisää

Golf Plus tarjoaa monipuolisen valikoiman golfbägejä, jotka sopivat erilaisiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin. Valikoimastamme löydät sekä kärrybägit että kantobägit, joista voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan mallin. Laadukkaat, vedenpitävät golfbägit sopivat ulkokäyttöön säällä kuin säällä – mallistomme kattaa myös kevyet bagit hallikäyttöön tai vaikka omalle pihalle. Lisäksi tarjoamme korkealaatuiset golfbägin matkasuojat, joilla pidät kamppeesi ryhdissä loma- tai pelireissun aikana.

 

Laadukkaat golfbägit palvelevat kaudesta toiseen

 

Golfbag eli golfbägi on olennainen varuste jokaiselle golfin harrastajalle. Golfbag kuljettaa sisässään kaikki pelissä tai treenissä tarvittavat välineet ja varusteet. Golfbägin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kestävyys ja käytännöllisyys. Golfbägin tulee palvella mukisematta käyttökerrasta toiseen ja sen mukana kuljettaminen tulee olla helppoa ja jouhevaa.

 

Golf Plussan bagien ansiosta voit pitää välineesi hyvässä järjestyksessä ja helposti saatavilla missä tahansa peliympäristössä. Verkkokaupastamme saat tuotteet tutuilta huippumerkeiltä ja laatuvalmistajilta. Esimerkiksi Titleist-bägit ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Ne ovatkin suosittuja valintoja monille pelaajille. Etsitpä sitten ammattitasoista bagia tosipelaajalle tai näppärää bagia satunnaiseen harrastuskäyttöön, käänny ihmeessä Golf Plussan puoleen.

 

Kantobägi vai kärrybägi? – Valitse itse!

 

Kantobägi on tarkoitettu kuljetettavaksi kantokahvasta. Ne ovat kevyitä ja edullisia vaihtoehtoja.  Kantobägeissä on jalat, joiden avulla bägi pystyy ”seisomaan”, kun se lasketaan maahan. Mukavassa kantobägissä on säädettävät ja pehmustetut hihnat, joiden avulla bägi kulkee miellyttävästi mukana.

 

Kärrybägit ovat puolestaan usein hieman hintavampia, mutta myös tilavampia bägejä. Niitä kuljetetaan golfkärryissä. Varsinkin isoilla pelikentillä kantobägin mukana kuljettaminen voi olla raskasta, jolloin kärrybägi on ehdottomasti parempi ratkaisu. Vedenkestävä kärrybägi on tosiharrastajan uskollinen ystävä, joka kulkee kentällä mukana säässä kuin säässä.

 

Golfbägit moneen käyttöön Golf Plussalta

 

Olipa valintasi mikä tahansa, golfbägin tulisi olla kestävä, käytännöllinen ja itselle sopivan kokoinen. Hyvä bägi kykenee kuljettamaan kaikki tarvittavat välineet ja tarvikkeet.

 

Golf Plussan golfbägit ovat aina ajankohtaisia ja trendikkäitä – meiltä tilaamalla saat käsiisi laadukkaan golfbägin, joka kestää aikaa ja näyttää hyvältä. Mikäli jokin askarruttaa golfbägien valinnassa, ota yhteyttä sähköpostilla tai soita meille. Annamme mielellämme parhaat suositukset sekä hyvät vinkit välinevalintojen tekemiseen.