GOLFPALLOT

TUOTTEET

KORKEALUOKKAINEN GOLFPALLO HUIPPUUNSA HIOTTUUN LÖYNTIIN

lue lisää

Tiedäthän sen mahtavan tunteen, kun teet harkitun lyönnin viheriöllä ja pallo etenee juuri niin kuin olit suunnitellut? Onnistumiseen siivittävät sekä oikein valittu golfpallo että -maila. Lopulta golfpallo määrittää pelaajan lyöntien pituuden, tarkan paikan ja suorituksen tason. Golfpallot on suunniteltu tarkasti eri tyyppisille pelaajille, ja niillä on omat ominaisuutensa.

 

Paras golfpallo ratkaisee pelin eduksesi

 

Paras golfpallo on jokaiselle pelaajalle omanlaisensa. Golfpallon valinta on siis yksilöllistä, riippuu monista tekijöistä ja ennen kaikkea siitä, mitä pelaaja pallossaan arvostaa. Usein golfpallon valinnassa kiinnitetään huomiota sen pehmeyteen, tuntumaan, golfpallon rakenteeseen, swingin nopeuteen sekä pelaajan pelityyliin tai taitotasoon. Jos haluat keskustella tarkemmin golfpallojen ominaisuuksista, ota meihin yhteyttä (linkki, https://golfplus.fi/yhteydenotto/).

 

Golfpallot eroavat suunnittelultaan ja rakenteeltaan. Usein yksinkertaisimmat yksi- tai kaksikerroksiset pallot ovat edullisimpia. Monikerroksiset pallot taas ovat suorituskykyisempiä mutta samalla myös hieman kalliimpia. Golfpalloista voidaan puhua myös distance-, spin- sekä tour- tai premium-palloina.

 

Distance-pallot on suunniteltu maksimoimaan lyöntien etäisyys. Vähäisen spinnin vuoksi ilmanvastus ei ole liian kova, ja pallo pääsee lentämään pitkälle. Distance-palloja suosivat pelaajat, jotka haluavat lisätä lyöntien pituutta ja parantaa suorituskykyä pitkissä lyönneissä. Distance-pallo on tyypillisesti myös aloittelijan tai harrastajan golfpallo, koska se lentää tasaisesti.

 

Niin sanotut spin-pallot eli voimakkaasti spinnaavat pallot ovat loistavia lähestymislyönneissä ja chipeissä. Niiden avulla on hyvä kehittää muun muassa puttaus- ja lähipeliä. Spin-pallot vaativat distance-palloja enemmän pallon kontrollointi- ja hallintakykyä.

 

Premium-pallot ovat ylemmän hintaluokan palloja. Niiden ominaisuuksia on kehitetty niin, että niiden lento-ominaisuudet ovat loistavat mutta myös lähipelissä tuntuma on huikea. Monipuolisten ominaisuuksien vuoksi premium-pallot sopivat hyvin erilaisille pelaajille ja pelityyleille.

 

Tilaa laadukkaat ja kestävät golfpallot netistä

 

Golfpallon hinta vaihtelee suuresti. Mieti siis, kuinka paljon olet valmis investoimaan palloihin. Kalliimmat pallot tarjoavat usein enemmän teknologiaa ja suorituskykyä, mutta edullisemmat pallot voivat olla järkevä valinta, jos palloja kuluu paljon.

 

Meillä Golf Plus -verkkokaupassa on myynnissä laadukas valikoima golfpalloja. Suosituimpia merkkejä ovat Titleist, Callaway, TaylorMade, Bridgestone ja Wilson. Valikoimassamme ovat myös järvipallot, jotka myydään käytettyinä mutta ovat vielä loistokunnossa.

 

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omiin treeneihisi sopivat golfpallot. Jos haluat keskustella palloista asiantuntijan kanssa, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.