GOLFMAILAT

TUOTTEET

LAADUKKAAT GOLFMAILAT GOLF PLUS -VERKKOKAUPASTA

lue lisää

Oleellinen osa golfia ovat oikeanlaiset, omaan käteen ja pelityyliin sopivat golfmailat. Jokaisella mailalla on oma käyttötarkoituksensa – löydät Golf Plussan valikoimista rautamailat, draiverit, puumailat, wedget, putterit ja hybridit. Saat Golf Plus -verkkokaupasta golfmailat, golfmailasetit ja sekä muut tarvikkeet laatumerkeiltä, kuten Callaway, TaylorMade, Titleist ja Cobra. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat mailat parempaan peliin!  

 

Näin valitset sinulle sopivat golfmailasetit!

 

Golfissa mailoja saa olla mukana maksimissaan 14, mutta aloittelija pärjää myös vähemmällä. Tässä lyhyt opas erilaisten golfmailojen ominaisuuksista:

 

RAUTAMAILAT

Rautamailat ovat golffarin yleisimmät ja ehkä myös tärkeimmät mailat. Golfaajan perussetti koostuu suurimmaksi osaksi rautamailoista. Niitä käytetään usein lyhyillä ja keskipitkillä lyöntimatkoilla. Rautamailan numerointi ulottuu yhdestä yhdeksään. Numero merkitsee mailan nostokulmaa, eli mitä pienempi numero, sitä pidemmälle pallon on mahdollista lentää. Alkupään numeroita harvoin löytyy tavallisen harrastegolffarin bägistä.

 

PUUMAILAT

Puumailat olivat alun perin nimensä mukaisesti puisia, mutta nykyisin ne valmistetaan esimerkiksi komposiitista tai titaanista. Puumailat ovat pidempiä ja kevyempiä kuin rautamailat. Puumailoja käytetään yleensä pidemmillä matkoilla, kuten avauslyönneissä. Puiset golfmailat jaetaan kahteen luokkaan: väyläpuut ja draiverit. Draivereita käytetään pitkillä avauslyönneillä, jotta pallo lentäisi mahdollisimman pitkälle. Väyläpuut puolestaan on suunniteltu pallon lyömiseen väylien viheriöltä.

 

HYBRIDIMAILAT

Uudentyyppiset hybridit yhdistävät rautamailojen ja väyläpuiden hyvät puolet. Ne korvaavat erityisesti pitkät rautamailat, joilla muuten on haastavaa saada hyvää, tasaista lyöntiä.

 

WEDGET

Wedget ovat rautamailoja, joita käytetään hyvin lyhyillä matkoilla. Ne ovat omiaan erityisesti hiekkaesteissä.

 

PUTTERI

Putteri on golfmaila, jota käytetään viheriöllä maata pitkin vieritettäviin lyönteihin. Putterilla yritetään saada pallo tarkasti reikään tai sen lähelle.

 

Golfmailat jokaiselle kukkarolle Golf Plussasta!

 

Pidä huolta mailojesi kunnosta ja otteesta vaihtamalla golfmailojen gripit säännöllisesti. Golf Plus -verkkokaupan valikoimasta löydät laadukkaat ja kestävät gripit, jotka antavat sinulle optimaalisen otteen ja hallinnan lyönneissäsi.

 

Golf Plussassa myydään golfmailoja, jotka täyttävät laadun ja suorituskyvyn korkeimmat standardit. Valikoimastamme löydät mailat johtavilta valmistajilta sekä myös erinomaiset vaihtoehdot tiukempaan budjettiin. Älä myöskään missaa Golf Plussan upeita tarjouksia golfmailoista ja tarvikkeista!