Tutustu halliin - Golf Plus

Tutustu halliin

Golfsimulaattori

Trackman 4 – Markkinoiden paras lyöntitutka

Ammattilaisten suosima TrackMan 4-lyöntitutka mittaa tarkasti jokaisen lyöntisi.

Harjoittele rangella tai pelaa maailman hienoimpia golfkenttiä.

Käytössä on 3 kpl Trackman 4 -golfsimulaattoria.

 

Mevo+ – Monipuolinen Golfsimulaattori

Huipputasoinen Mevo+ -golfsimulaattori mahdollistaa jokaisen lyöntisi analysoinnin.

Harjoittele rangella tai pelaa maailman hienoimpia golfkenttiä.

Käytössä on 2 kpl Mevo+ -golfsimulaattoria

trackman
Puttigriini - golf plus

Lähipelialue

Golf Plus -hallissa on mahdollista harjoitella lähipeliä monipuolisesti.

Kilpapelaaja Peter Erofejeffin suunnittelema ja JP Heleniuksen rakentama putti- ja lähipeligriini on ainutlaatuinen Suomen mittakaavassa.

Lähipelialueen muodot on suunniteltu luonnonmukaisesti palvelemaan jokaista golfaria tasosta riippumatta.

Lyöntipaikat

Golf Plus -hallista löytyy tietysti myös perinteiset lyöntipaikat.

Lyöntihallissa on viisi lyöntipaikkaa.

frisbeegolf - Golf Plus Oulu

GOLF PLUS – GOLFHALLI OULUN LIMINGANTULLISSA

lue lisää

Golf Plus -myymälän golf simulaattori sekä laadulla rakennettu golfhalli tarjoaa golfelämyksiä Oulussa – vaikka keskellä talvea. Pääset nauttimaan golfin tunnelmasta ja hiomaan lyöntejäsi aidon oloisessa ympäristössä. Golf sisäharjoittelu pitää vireesi yllä läpi vuoden. Simulaattorit ja harjoitushalli mahdollistavat pelaamisen ja harjoittelun aidon oloisessa ympäristössä. Ne tarjoavat korkeatasoista palvelua ja monipuolisia treenimahdollisuuksia kaikille golf-pelaajille. Voit jatkaa siis harrastuksesi parissa Golf Plussan miellyttävissä puitteissa, kunnes aidot viheriöt jälleen kutsuvat.

 

Oulun golfhalli – ajanvaraus netissä helposti

 

Golf Plus – golfhalli Oulun Limingantullissa tarjoaa golfelämyksiä ympäri vuoden, sääolosuhteista ja lämpötilasta riippumatta. Golf Plus -hallin nettikalenterin kautta ajanvaraus onnistuu helposti – näet heti, mitkä päivät ovat vapaana ja varattavissa. Kokenut henkilökuntamme on aina valmis auttamaan ja neuvomaan sinua golfin parissa. Tule siis kokemaan golfelämykset Oulun parhaassa golfhallissa ja nauti golfin harrastamisesta ympäri vuoden!

 

Golf simulaattorit Oulussa tarjoaa Golf Plus

 

Simulaattorit, kuten TrackMan 4 ja Mevo+, ovat huippuluokan laitteita, jotka tarjoavat tarkkaa ja informatiivista palautetta jokaisesta lyönnistäsi. TrackMan 4 on ammattilaistenkin suosima simulaattori, joka mittaa lyönnit erittäin tarkasti. Se antaa pelaajille mahdollisuuden analysoida ja parantaa tekniikkaansa. Mevo+ simulaattori mahdollistaa lyöntien analysoinnin ja tarjoaa huipputason lyöntikokemuksen. Simulaattoreiden avulla voit harjoitella helposti maailman parhaimmilla golf-radoilla.

 

Golf Plus -hallissa voit harjoitella golfin lähipeliä monipuolisesti ammattilaisten suunnittelemalla ja toteuttamalla lähipeligriinillä. Golf Plus -harjoittelusalin lähipeligriini on aivan ainutlaatuinen jopa koko Suomen mittakaavassa. Se tarjoaa golfin pelaajille mahdollisuuden kehittää lähipelin taitojaan haastavassa ja realistisessa ympäristössä. Pelialueen muodot ja haasteet jäljittelevät aidon golfradan maastoja.

 

Lisäksi Golf Plus -pelihallista löytyvät myös perinteiset golflyöntipaikat viidellä paikalla. Lyöntipaikat mahdollistavat monipuolisen harjoittelun ja valmistautumisen kauden kilpailuihin. Hallitilat ja lyöntipaikat sopivat erinomaisesti myös rentoihin golfhetkiin ystävien kanssa. Varaa yksittäinen aika tai hanki Golf Plus -golfkerhon jäsenyys – pääset treenaamaan suosikkilajiasi hyvässä seurassa myös kauden ulkopuolella!

 

Vuodenajat vaihtuvat, mutta Golf Plussan harjoitteluhallilla golfin pelaaminen onnistuu aina! Tervetuloa viihtymään golfin äärelle Oulun Limingantulliin silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Kuvia hallista