SimWay

SimWay Hunt Pro -simulaattori on suunniteltu ammunnan kouluttamiseen ja harjoitteluun sekä kilpailemiseen virtuaaliympäristössä.

Aidon tuntuisen kokemuksen avulla kehityt paremmaksi ampujaksi.

MEILLÄ KÄYTÖSSÄ:

 

SimWay – Hunt Pro

SimWay – Hunt Challenge

SimWay – Sport Practical Shooting

Varaa vuorosi sähköpostilla

info@golfplus.fi

Varaa vuorosi soittamalla

050 4285155

Koulutukseen, harjoitteluun ja kilpailemiseen

Vain muutamassa vuodessa Hunt Prosta on tullut markkinoiden suosituin metsästyssimulaattori. Sitä on asennettu jo yli 1500 kertaa ympäri maailman! Uuden 2023 Hunt Pron julkaisun myötä vahvistamme asemiamme johtavana ammattimaiseen koulutukseen tarkoitettujen simulaattorien valmistajana.

Nyt 2023 SimWay Hunt Pro versiossa on myös Olympiakisojen ampumalajit ( pistoolin, kiväärin ja haulikon lajit)

 

Hunt Prossa on 19 erilaista moduulia, esimerkiksi savikiekkoammunta, villisikojen ja lintujen metsästys, karhujahti, practical-ammunta ja urheiluammunta sekä Sako Finn Five. Sako Finn Five -simulaattoriammunta on kilpailuohjelmisto tapahtumiin ja online-kilpailuihin. Siinä on yhteensä 50 eri ammuntaohjelmaa ja yli 85 harjoitteluskenaariota.

Tuotteemme ovat täydellisiä työkaluja koulutukseen ja harjoitteluun sekä tuleville metsästäjille ja ampujille että kokeneille konkareille. Simulaattorissa on turvallinen ja helppokäyttöinen järjestelmä, jossa voit opettaa ja opetella aseturvallisuutta, ampumatekniikoita ja erilaisia metsästys- ja riistatilanteita.