ScottyCameron – NEWPORT 2.5 PLUS 2023 – Putteri

Scotty Cameron Newport 2.5 Plus putteri on huippuluokan putteri, joka tarjoaa pelaajalle tarkan ja luotettavan puttauskokemuksen. Tämä putteri perustuu suositun Newport-mallin perinteiseen muotoiluun ja tarjoaa lisäominaisuuksia parannetun suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Newport 2.5 Plus -putterin runko on valmistettu laadukkaasta materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Putterissa on klassinen ulkonäkö, joka vetoaa perinteisiä makuja arvostaviin pelaajiin.

Putterissa on painopiste sijoitettu tarkasti, mikä parantaa vakautta ja auttaa pelaajaa pitämään lyöntilinjan. Tämä auttaa saavuttamaan tasaisemman ja hallitumman putti-iskun.

Scotty Cameron Newport 2.5 Plus -putteri tarjoaa myös erinomaisen tuntuman pallon osuessa putteriin. Putterissa on responsiivinen lyöntialue, joka auttaa pelaajaa arvioimaan oikean voiman ja etäisyyden puttaamisessa.

Putterin ergonominen kahva tarjoaa mukavan ja vakauttavan otteen. Tämä auttaa pelaajaa pitämään hallinnan ja lisää luottamusta puttauslyönteihin.

Scotty Cameron Newport 2.5 Plus putteri on suunniteltu vaativille pelaajille, jotka arvostavat perinteistä muotoilua ja tarkkaa puttaamista. Sen yhdistelmä laadukasta rakennetta, suorituskykyä ja tyylikästä ulkonäköä tekee siitä erinomaisen valinnan golfin ammattilaisille ja harrastajille.

499,00