Scotty Cameron – PHANTOM X 5.5 2022 – Putteri

Scotty Cameron Phantom X 5.5 on edistyksellinen ja monipuolinen putteri, joka tarjoaa pelaajalle erinomaisen suorituskyvyn ja tarkkuuden viheriöllä. Tämä putteri yhdistää modernin muotoilun ja innovatiiviset teknologiat, jotta saat parhaan mahdollisen puttauskokemuksen.

Phantom X 5.5 -putterin runko on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja luotettavuuden. Putterin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tyylikäs muotoilu erottuvat kilpailijoista.

Putterissa on optimoitu painopiste, joka parantaa vakautta ja tarkkuutta puttauslyönneissä. Tämä auttaa pelaajaa pitämään lyöntilinjan ja vähentää virheitä.

Scotty Cameron Phantom X 5.5 -putteri tarjoaa myös erinomaisen pallontuntuman. Putterissa on responsiivinen lyöntialue, joka auttaa pelaajaa arvioimaan oikean voiman ja etäisyyden puttaamisessa.

Scotty Cameron Phantom X 5.5 putteri on suunniteltu vaativille pelaajille, jotka haluavat yhdistää modernin muotoilun ja suorituskyvyn puttaamisessa. Se tarjoaa tasapainoa, tarkkuutta ja tyyliä golfin harrastamiseen.

479,00