TaylorMade – TP5 – Golfpallot
Ale!

TaylorMade TP5 -golfpallo on suunniteltu tarjoamaan pelaajille korkealaatuista suorituskykyä ja monipuolisuutta erilaisissa pelitilanteissa. Tässä on joitakin TP5-golfpallon tärkeimpiä ominaisuuksia:

1. **Viiden kerroksen rakenne:** TP5-pallossa on viisi kerrosta, mikä tekee siitä monikerroksisen pallon. Jokaisella kerroksella on oma tehtävänsä, mikä mahdollistaa optimaalisen suorituskyvyn erilaisissa tilanteissa.

2. **Suuri nopeus ja pitkä lennonmatka:** TP5-pallo tarjoaa erittäin hyvän nopeuden ja pitkän lentomatkan. Pelaajat voivat odottaa pitkiä draiveja ja pitkiä rautalyöntejä.

3. **Korkea spinin hallinta:** Pallon monikerroksinen rakenne auttaa pelaajia hallitsemaan spinin määrää erilaisissa lyönneissä. Tämä on erityisen hyödyllistä viheriöllä, jossa tarkkuus ja kontrolli ovat avainasemassa.

4. **Hyvä pehmeys ja tunne:** Vaikka TP5 tarjoaa pitkän lennonmatkan ja alhaisen spinin, se tarjoaa myös hyvän pehmeyden ja tuntuman lyönnissä. Tämä auttaa pelaajia tekemään tarkkoja lyöntejä ja hallitsemaan mailaa paremmin.

5. **Alhainen kompressio:** TP5-pallon alhainen kompressio auttaa pelaajia saavuttamaan pitkän lennon ja nopeuden myös hitaammilla lyönneillä.

6. **Korkea lähtö ja matala spin:** Pallo tuottaa korkean lähdön, mikä auttaa pelaajia pääsemään helpommin ilmaan ja kuljettamaan pallon pidemmälle. Samalla se tarjoaa alhaisen spinin, mikä on tärkeää pitkissä draiveissa.

Alkuperäinen hinta oli: 58,00 €.Nykyinen hinta on: 40,00 €.