TaylorMade – TP5X Keltainen – Golfpallot
Sale!

TaylorMade TP5x -golfpallo on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja ominaisuuksia vaativille pelaajille. Tässä on joitakin TP5x-golfpallon tärkeimpiä ominaisuuksia:

1. **Viiden kerroksen rakenne:** TP5x-pallossa on viisi erilaista kerrosta, joilla on erilaiset tehtävät ja ominaisuudet. Tämä monikerroksinen rakenne mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn kaikilla lyönneillä.

2. **Korkea nopeus ja pitkä lennonmatka:** TP5x-pallo tarjoaa korkean alkunopeuden ja pitkän lentomatkan. Tämä tekee siitä erityisen suositun niiden pelaajien keskuudessa, jotka etsivät lisää pituutta lyönteihinsä.

3. **Alhainen spini:** TP5x on suunniteltu tarjoamaan matalamman spinin pitkillä lyönneillä, erityisesti draiveilla. Tämä voi auttaa pelaajia hallitsemaan lentorataa ja saavuttamaan suuremman tarkan pituuden.

4. **Hyvä tuntuma ja pehmeys:** Vaikka TP5x tarjoaa pitkän lennonmatkan ja alhaisen spinin, se säilyttää silti hyvän tuntuman ja pehmeyden lyönteissä. Tämä auttaa pelaajia kontrolloimaan mailaa ja saavuttamaan tarkan sijoittelun.

5. **Alhainen kompressio:** TP5x-pallon alhainen kompressio tarkoittaa, että se puristuu vähemmän lyönnin aikana, mikä voi auttaa pelaajia saamaan lisää nopeutta ja pituutta myös hitaammilla lyönneillä.

6. **Korkea lähtö:** TP5x-pallo tarjoaa korkean lentoradan, mikä auttaa pelaajia pääsemään helpommin ilmaan ja saavuttamaan pitkän lentomatkan.

TaylorMade TP5x on suunniteltu erityisesti kilpaileville ja vaativille pelaajille, jotka arvostavat huippuluokan suorituskykyä ja kontrollia. Kuten aina golfpallon valinnassa, on tärkeää testata TP5x ja vertailla sitä muihin palloihin, jotta voit löytää sen, joka sopii parhaiten omaan peliisi ja mieltymyksiisi.

Original price was: 58,00 €.Current price is: 40,00 €.