Titleist – VOKEY SM10 – Wedge Nickel

Uudet Vokey SM10 nickel wedge-mailat tuo mukanaan merkittäviä parannuksia verrattuna aiempiin malleihin. Niiden suunnittelussa on keskitytty erityisesti matalampaan lentorataan, parempaan tuntumaan ja maksimaaliseen spin-määrään. SM10-mallistossa on kuusi eri sole grind -vaihtoehtoa (F, S, M, K, T ja D), jotka tarjoavat yhteensä 25 ainutlaatuista loft-, bounce- ja grind-yhdistelmää, mahdollistaen optimaalisen wedge-setin löytämisen kullekin pelaajalle. Tämä auttaa pelaajia löytämään oikean mailan heidän swingityypilleen ja kentän olosuhteille, mikä puolestaan auttaa luovuuden vapauttamisessa viheriön ympärillä ja saavuttamaan oikeanlaisen kontaktin ja vuorovaikutuksen maan kanssa.

SM10-wedgeissä on uudet progressiiviset painopisteen sijoittelut lofteissa, mikä tuottaa matalamman, hallitumman lentoradan ja tiukemman hajonnan lofteissa pienimmästä suurimpaan. Lisäksi Vokey Designin patentoitu Spin Milled -prosessi on hiottu tuottamaan korkeampaa ja johdonmukaisempaa spinniä. Jokainen TX9-ura on leikattu yksilöllisesti perustuen loftiin ja viimeistelyyn, ja niitä on käsitelty korkeataajuisella lämmöllä kestävyyden maksimoimiseksi.

Vokey SM10 -wedgeissä on myös parannettu muotoilua ja profiileja, jotka inspiroivat luottamusta kaiken tasoisissa pelaajissa. Loftien ja grindin valinnan monipuolisten vaihtoehtojen lisäksi SM10-mallit tarjoavat myös laajan valikoiman mukauttamisvaihtoehtoja, kuten erilaiset leimausvaihtoehdot, mukautetut värit loft-, bounce- ja grind-merkinnöissä sekä ainutlaatuiset varren kaiverrukset. Wedgeissä on vakiona True Temper Dynamic Gold S200 -varsi ja uusi Titleist Universal 360 -grippi. Saatavilla on kolme viimeistelyvaihtoehtoa: Tour Chrome, Jet Black ja uusi Nickel-viimeistely. Raw viimeistely on saatavilla vain tilauksesta Vokey WedgeWorksissa.

199,00