Myymälä

GOlf Plus Myymälä

Golf Plus on uusi oululainen golfin täyden palvelun kivijalkaliike, jonka yhteydessä toimii myös moderni sisäharjoitteluhalli. 

Meiltä löydät markkinoiden pitkälyöntisimmät draiverit, tarkimmat raudat ja parhaimmat pallot laadukkaita pelivaatteita unohtamatta.

Myymälän yhteydessä on myös kaksi Custom Fit Trackman 4 -simulaattoria, jossa mailojen mitoitus onnistuu helposti.

 

ASIAKASLÄHTÖINEN PALVELU   –    LAADUKKAAT TUOTTEET   –  VIIHTYISÄ YMPÄRISTÖ

Mailat

Pallot

Vaatteet

Kengät

Hanskat

Bägit

Kärryt

Etäisyyskiikarit

Aurinkolasit

Gripit & Mailahuolto

Edustamamme merkit

TERVETULOA GOLF PLUS -MYYMÄLÄÄN OULUUN!

lue lisää
Golf Plus on täyden palvelun golf-myymälä Oulun Limingantullissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Myymälästämme löydät muun muassa mailat, bägit, golfvaatteet ja muut tarvikkeet ykkösluokan golf-merkeiltä. Huipputuotteidemme lisäksi löydät tiloistamme myös aitoon tunnelmaan vievät golf-simulaattorit sekä yhteiseen peliin sopivan golfhallin. Myymälän ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan oikeat varusteet ja antaa asiantuntevia neuvoja golfin harrastamiseen liittyen.

 

Tervetuloa tutustumaan Oulun parhaaseen golftuotteiden myymälään ja löytämään juuri sinulle sopivat varusteet golfin harrastamiseen!

 

Golf Plus -myymälästä golftarvikkeet jokaiseen makuun

 

Golf Plus on laadukas golftuotteiden erikoisliike, joka tarjoaa laajan valikoiman golfvarusteita niin aloittelijoille kuin pitkään lajia harrastaneille golffareillekin. Viihtyisä ja moderni myymälä on suunniteltu palvelemaan golfin harrastajia parhaalla mahdollisella tavalla. Golf Plussan henkilökunta opastaa sinua mielellään kaikissa golfin pelaamiseen, harjoittelemiseen ja varusteluun liittyvissä asioissa. Kysy myös tasokkaista valmennuksistamme.

 

Golf Plus -myymälän valikoimista löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet golfiin! Valikoimamme kattaa huippulaatuiset golfmailat, pallot, laadukkaat golfbägit, kärryt, golfvaatteet, hanskat sekä monet muut tarvikkeet naisille ja miehille. Tuotteiden takaa löydät alan suosituimmat brändit, kuten Callaway, Titleist, TaylorMade, Ping, Cobra ja Wilson jotka ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään.

 

Golf Plus -myymälän palveluun kuuluvat myös gripit, asiantunteva mailahuolto sekä custom fit -mailojen räätälöinti! Saat siis kauttamme juuri sinun käteesi varmuudella istuvat pelivälineet. Tutustu myös aina auki olevaan Golf Plus -verkkokauppaan, josta löydät vastaavat merkkituotteet helposti omista kategorioistaan. Verkkokaupan kautta saat nämä laadukkaat golftuotteet nopeasti kaikkialle Suomeen.

 

Golf Plus – asiantunteva golfliike Oulussa

 

Valikoimamme lisäksi haluamme tarjota sinulle asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Asiakkaiden tyytyväisyys on aina ollut Golf Plussan ensisijainen tavoite. Liikkeessämme pääset tutustumaan tuotteisiimme kokeneiden myyjiemme opastuksella. Pyrimme tarjoamaan sinulle valinnanvaraa ja erilaisia vaihtoehtoja, jotta voisit löytää itsellesi parhaiten sopivimmat tuotteet kaiken tasoisiin peleihin.

 

Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla – älä siis epäröi kääntyä puoleemme missä tahansa golfiin liittyvässä asiassa. Olemme täällä sinua varten! Aukioloaikojemme ulkopuolella vastaamme mieluusti kaikkiin tiedusteluihin joko sähköpostilla tai puhelimen välityksellä. Tervetuloa golf-elämysten äärelle Oulun Limingantulliin tai suoraan verkkokauppamme puolelle.

Nahkahanska, sadehanska vai jokasään hanska?

 

Nahkahanska on aina tyylikäs ja perinteikäs valinta. Se tarjoaa erinomaisen tuntuman ja mukavuuden, sillä nahka muotoutuu käytön myötä käden mukaan. Nahka siirtää myös kosteutta pois iholta.

 

Sadehanska toimii parhaiten sadesäällä. Se säilyttää maksimaalisen pidon myös märissä olosuhteissa. Hanska hengittää ihanteellisesti ja kuivuu nopeasti. Niin sanotut jokasään hanskat ovat synteettisiä golfhanskoja, joiden valmistuksessa on mietitty sekä säänkestävyyttä että pitkää elinkaarta.

 

Paraskin golfhanska voi kulua käytössä ja venyä iän myötä. Hanskojen kunnon tarkistaminen säännöllisesti auttaa varmistamaan, että ne tarjoavat parhaan mahdollisen pidon ja tuntuman jokaisella kierroksella.